Gril na dřevěné uhlí

Dáváte-li přednost přípravě pokrmů na grilu na dřevěné uhlí, musíte mít na paměti, že pro rozdělání ohně budete potřebovat více času, než když využijete plynový či elektrický gril. Pro dosáhnutí optimální teploty pro grilování budete muset počkat cca 20min, než se dřevěné uhlí rozžhaví a budete muset přípravě věnovat také větší pozornost. Poté ale přijde na řadu pokrm, který bude mít opravdovou chuť díky dřevěnému uhlí, kterou jistě všichni ocení. Existuje mnoho různých druhů grilů na dřevěné uhlí, které nabízejí mnoho různých funkcí. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní grily na dřevěné uhlí, které mají dlouhou životnost a jsou vyráběny se speciální povrchovou úpravou. Nedochází tak k prohoření kotle, jako je tomu často u levnějších grilů z Číny. Grily na dřevěné uhlí Weber jsou vyráběny přímo v USA a na kvalitu výroby a zpracování jsou zde kladeny vysoké nároky. Ke grilům jsou připevněny kolečka pro snadnou manipulaci, mají kvalitní poklici, která je uzpůsobena vydržet velký žár a také si můžete vybrat gril s odkládací plochou.